Έξοδα Αποστολής

Για όλες τις επιστροφές προϊόντων είναι απαραίτητα τα παρακάτω:

  • Tα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία, με όλες τις ετικέτες, θήκες και αχρησιμοποίητα

  • Έπιστροφές γίνονται δεκτές σε διάστημα εντός 15 ημερών από την ημερομηνία αποστολής της παραγγελίας.

  • Απαραίτητα θα πρέπει να εσωκλείεται η απόδειξη αγοράς.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ/ΑΛΛΑΓΩΝ

  • Για να επιστρέψετε ένα ή περισσότερα προϊόντα θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εταιρία ταχυμεταφορών (courier) που σας παρέδωσε το δέμα (Speedex)  αναφέροντας ότι πρόκειται για επιστροφή προς την εταιρία  προκειμένου να παραλάβει το δέμα προς επιστροφή και να δρομολογηθεί η διαδικασία.

  • Στη συνέχεια τοποθετείστε μέσα στο πακέτο που θα παραδώσετε στην ταχυμεταφορική (courier), την απόδειξη της παραγγελίας μαζί με ένα σημείωμα το οποίο θα πρέπει να αναφέρει τι αλλαγή θέλετε να κάνετε (π.χ. αλλαγή σε νούμερο. σε χρώμα).

  • Μόλις παραλάβουμε το δέμα, εάν πρόκειται για αλλαγή σε νούμερο ή χρώμα πραγματοποιείται έλεγχος διαθεσιμότητας των προϊόντων που θέλετε να αλλάξετε. Εφόσον το προϊόν/ντα είναι διαθέσιμα, θα κάνουμε την αλλαγή και θα σας το επιστρέψουμε.

  • Σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμο θα επικοινωνήσουμε μαζί μας για να συζητήσουμε μαζί την αντικατάσταση της παραγγελίας σας.

 Σχετικά με τη διαδικασία επιστροφής μπορείτε να συμβουλευτείτε το ειδικό έντυπο που θα βρείτε στην συσκευασία που παραλάβατε.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η πρώτη αλλαγή/ επιστροφή ειναι ΔΩΡΕΑΝ. Σε περίπτωση που χρειαστεί να επιστρέψετε το δέμα για δεύτερη συνεχόμενη φορά, τα έξοδα αποστολής της ταχυμεταφορικής (courier) είναι 3€.   

Αγαπητέ πελάτη θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι με κάθε αγορά σας επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής τα οποία είναι:

Απλή Αποστολή για όλη την Ελλάδα 3€ τα πρώτα δύο κιλά και 0,5€ για κάθε επιπλέον κιλό
Αποστολή με Αντικαταβολή για όλη την Ελλάδα 5€ δύο κιλά και 0,5€ για κάθε επιπλέον κιλό.

*Για αγορές άνω των 70€, τα έξοδα αποστολής είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

Ο χρόνος παράδοσης για όλη την Ελλάδα είναι απο 2 έως 4 εργάσιμες ημέρες ανάλογα την τοποθεσία.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ

Παρακολούθηση Παραγγελίας μέσω του tracking code.

Όλα μας τα προϊόντα αποστέλονται με την εταιρία Speedex. 

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, θα σας σταλεί ένα email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχετε δηλώσει το οποίο θα αναγράφει αναλυτικά τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει καθώς επίσης και τον αναγνωριστικό αριθμό της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που έχετε κάποια απορία παρακαλούμε να χρησιμοποιήσετε αυτό τον κωδικό για να μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα.

  • Η απόδειξη-τιμολόγιο της παραγγελίας σας θα σας αποσταλεί μαζί με το πακέτο που θα σας παραδώσει η εταιρία courier

  • Στη συνέχεια όταν η παραγγελία σας θα είναι έτοιμη να αποχωρήσει από τις εγκαταστάσεις μας, θα παραλάβετε ένα δεύτερο email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχετε δηλώσει με τον κωδικό αποστολής και την εταιρία courier με την οποία θα σταλεί, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε το στάδιο αποστολής των προϊόντων σας. 

Για να εντοπίσετε το δέμα σας, πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο και συμπληρώστε στο ειδικό πεδίο (Track & Trace) τoν κωδικό που λάβατε μέσω e-mail: http://www.speedex.gr/.