Τρόποι Πληρωμής

Η καταβολή του τιμήματος της παραγγελίας σας πραγματοποιείται είτε με αντικαταβολή, είτε με τη χρέωση πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας, είτε μέσω VivaPayments.

 

  • Πληρωμή με Αντικαταβολή

Συμπληρώνετε τα στοιχεία που θα σας ζητηθούν στην φόρμα παραγγελίας και επιλέγετε πληρωμή με αντικαταβολή. Στην συγκεκριμένη περίπτωση πληρώνετε αφού παραλάβετε το δέμα σας, στον αντιπρόσωπο της speedex. Έχετε υπόψιν σας ότι το σύνολο του χρηματικού ποσού των προϊόντων που θα χρεωθείτε, αυξάνετε κατά 5,00 € λόγω των μεταφορικών της εταιρείας speedex.

 

  • Πληρωμή με Κάρτα

Συμπληρώνετε τα στοιχεία που θα σας ζητηθούν στην φόρμα παραγγελίας και επιλέγετε πληρωμή με πιστωτική κάρτα. Αποδεκτές κάρτες είναι εκείνες που εμφανίζονται ως δυνατότητα επιλογής στο σύστημα ηλεκτρονικής παραγγελίας. Στην καινούργια φόρμα θα πρέπει να συμπληρώσετε τα ζητούμενα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας. Η χρέωση θα πραγματοποιείται εφόσον προηγηθεί έλεγχος της εγκυρότητας αυτής, πιστοποίηση των στοιχείων και διαθεσιμότητα υπολοίπου, ώστε να καλύπτεται η αξία της παραγγελίας σας. Έχετε υπόψιν σας ότι το σύνολο του χρηματικού ποσού των προϊόντων που θα χρεωθείτε, αυξάνετε κατά 3,00 € λόγω των μεταφορικών της εταιρείας speedex.

Σε περίπτωση που η κάρτα απορριφθεί, η εν λόγω συναλλαγή από την αρμόδια τράπεζα ή το σχετικό δίκτυο δεν πραγματοποιείται και μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών του καταστήματος στο 2811-111843, ώστε να δρομολογηθεί η παραγγελία σας με διαφορετικό τρόπο πληρωμής.

 

  • Πληρωμή με Viva Wallet

Συμπληρώνετε τα στοιχεία που θα σας ζητηθούν στην φόρμα παραγγελίας και επιλέγετε πληρωμή με πιστωτική κάρτα και στην συνέχεια το πεδίο Viva Wallet. Θα ανοίξει ένα καινούργιο παράθυρο όπου θα σας ζητηθεί να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας. Αν δεν διαθέτετε λογαριασμό Viva Wallet μπορείτε να δημιουργήσετε εύκολα και γρήγορα. Αρχικά, θα επιλέξετε ΕΓΓΡΑΦΗ στο παράθυρο που σας έχει ανοίξει και θα μεταβείτε στον ιστότοπο της Viva Wallet. Αφού συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην φόρμα εγγραφής, θα σας σταλεί ένα e-mail επιβεβαίωσης αλλά και μήνυμα στον αριθμό του κινητού τηλεφώνου που δηλώσατε. Συμπληρώνοντας στο αντίστοιχο πεδίο τον κωδικό που σας εστάλη έχετε ολοκληρώσει την εγγραφή σας και μπορείτε να συνεχίσετε την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Έχετε υπόψιν σας ότι το σύνολο του χρηματικού ποσού των προϊόντων που θα χρεωθείτε, αυξάνετε κατά 3,00 € λόγω των μεταφορικών της εταιρείας speedex.