Ανδρική Βερμούδα Battery

SKU: 13D900961

Ανδρική Βερμούδα Cargo Battery με τσέπες στο πλάι, κατασκευασμένη από 100% βαμβακερό ύφασμα. Η ανάλαφρη κατασκευή της, χαρίζει εξαιρετική άνεση και δροσιά. 

13.90€ 49.00ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΜΕΤΡΗΘΕΙΤΕ. 

Όπως θα έχετε προσέξει σε πολλά από τα ρούχα μας υπάρχει μεγεθολόγιο στο οποίο μπορείτε να βρείτε τις διαστάσεις του ρούχου που απεικονίζεται στη φωτογραφία. Το μεγεθολόγιο αποτελεί έναν οδηγό για να υπολογίσετε καλύτερα το νούμερο που σας ταιριάζει, παρόλα αυτά μπορεί να υπάρχει πάντα μικρή απόκλιση στις διαστάσεις. 

Για να διαπιστώσετε εάν μια διάσταση που αναγράφεται στο μεγεθολόγιο μας είναι η σωστή για εσάς, αρχικά θα πρέπει να εξακριβώσετε εάν αυτή η διάσταση αντιστοιχεί στο νούμερο που φοράτε συνήθως ή σε κάποιο σχετικό ρούχο που διαθέτετε στη ντουλάπα σας.

Ετσι λοιπόν, παίρνετε μια μεζούρα και ένα αντίστοιχο ρούχο που σας εφαρμόζει καλά και μετράτε τα παρακάτω: 

1. Μπλούζες, T-shirt, Φούτερ, Μπουφάν, Πουκάμισα κτλ.

Για όλα τα ρούχα που φοριούνται από τη μέση και πάνω με κοντό μανίκι ή με μακρύ μανίκι ή εάν πρόκειται για μπουφάν ή για φούτερ, μετράμε πάντα τις διαστάσεις ΜΗΚΟΣ & ΠΛΑΤΟΣ, όπως αυτές απεικονίζονται στη φωτογραφία παρακάτω. Για τα πουκάμισα συγκεκριμένα, μετράμε το ΠΛΑΤΟΣ- ΣΤΗΘΟΣ και την ΠΛΑΤΗ όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία παρακάτω. 

ΠΛΑΤΟΣ: Για να βρείτε το πλάτος που αντιστοιχεί στο νούμερό σας πάρτε ένα ρούχο που σας εφαρμόζει όπως εσείς επιθυμείται και με μια μεζούρα μετρήστε την απόσταση από την μια μασχάλη μέχρι την άλλη μασχάλη. Η διάσταση που θα βρείτε είναι το πλάτος του ρούχου.

ΜΗΚΟΣ: Με την ίδια μεζούρα θα μετρήσετε την απόσταση από τον γιακά/λαιμό μέχρι το τελείωμα του ρούχου για να βρείτε το μήκος του. 

Εφόσον έχετε τις παραπάνω διαστάσεις μπορείτε να τις αντιστοιχείσετε με το μεγεθολόγιο μας, που θα βρείτε σε κάθε προϊόν, έτσι ώστε να βρείτε το νούμερο που σας ταιριάζει. 

ΠΛΑΤΗ:  Με την ίδια μεζούρα θα μετρήσετε την απόσταση της πλάτης από τη μια ραφή του πουκάμισου έως την άλλη ραφή και θα βρείτε την διάσταση της πλάτης (ΠΛΑΤΗ). 

Εφόσον έχετε τις παραπάνω διαστάσεις μπορείτε να τις αντιστοιχείσετε με το μεγεθολόγιο μας, που θα βρείτε σε κάθε προϊόν, έτσι ώστε να βρείτε το νούμερο που σας ταιριάζει. 

                              

2. Παντελόνια, Φόρμες, Βερμούδες κτλ.

Για όλα τα ρούχα που φοριούνται από τη μέση και κάτω, μετράμε πάντα τις διαστάσεις ΜΕΣΗ, ΚΑΒΑΛΑΛΟΣ & ΥΨΟΣ/ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΠΑΤΖΑΚΙ όπως αυτές απεικονίζονται στη φωτογραφία παρακάτω. 

ΜΕΣΗ: Για να βρείτε τη μέση που αντιστοιχεί στο νούμερό σας πάρτε ένα ρούχο που σας εφαρμόζει όπως εσείς επιθυμείται και με μια μεζούρα μετρήστε την απόσταση από την μια πλευρά της μέσης σας μέχρι την άλλη πλευρά και έτσι θα βρείτε τη ΜΕΣΗ του ρούχου.

ΚΑΒΑΛΟΣ: Με την ίδια μεζούρα θα μετρήσετε την απόσταση από τη μέση μέχρι το τελείωμα του καβάλου του ρούχου για να βρείτε τη διάσταση του καβάλου. 

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΠΑΤΖΑΚΙ: Με την ίδια μεζούρα θα μετρήσετε την απόσταση από τη μέση κατά μήκος, μέχρι το τελείωμα του ρούχου (αστράγαλος) για να βρείτε το ύψος του όπως αυτό απεικονίζεται στη φωτογραφία. 

Εφόσον έχετε τις παραπάνω διαστάσεις μπορείτε να τις αντιστοιχείσετε με το μεγεθολόγιο μας, που θα βρείτε σε κάθε προϊόν, έτσι ώστε να βρείτε το νούμερο που σας ταιριάζει.

                    

 

Παρόλα αυτά, σε περίπτωση που το ρούχο που αγοράσατε δεν σας κάνει παρακαλούμε να συμβουλευείτε την οδηγίες επιστροφών πατώντας εδώ.

Για όλες τις επιστροφές προϊόντων είναι απαραίτητα τα παρακάτω:

  • Tα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία, με όλες τις ετικέτες, θήκες και αχρησιμοποίητα

  • Έπιστροφές γίνονται δεκτές σε διάστημα εντός 15 ημερών από την ημερομηνία αποστολής της παραγγελίας.

  • Απαραίτητα θα πρέπει να εσωκλείεται η απόδειξη αγοράς.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ/ΑΛΛΑΓΩΝ

  • Για να επιστρέψετε ένα ή περισσότερα προϊόντα θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εταιρία ταχυμεταφορών (courier) που σας παρέδωσε το δέμα (Speedex)  αναφέροντας ότι πρόκειται για επιστροφή προς την εταιρία  προκειμένου να παραλάβει το δέμα προς επιστροφή και να δρομολογηθεί η διαδικασία.

  • Στη συνέχεια τοποθετείστε μέσα στο πακέτο που θα παραδώσετε στην ταχυμεταφορική (courier), την απόδειξη της παραγγελίας μαζί με ένα σημείωμα το οποίο θα πρέπει να αναφέρει τι αλλαγή θέλετε να κάνετε (π.χ. αλλαγή σε νούμερο. σε χρώμα).

  • Μόλις παραλάβουμε το δέμα, εάν πρόκειται για αλλαγή σε νούμερο ή χρώμα πραγματοποιείται έλεγχος διαθεσιμότητας των προϊόντων που θέλετε να αλλάξετε. Εφόσον το προϊόν/ντα είναι διαθέσιμα, θα κάνουμε την αλλαγή και θα σας το επιστρέψουμε.

  • Σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμο θα επικοινωνήσουμε μαζί μας για να συζητήσουμε μαζί την αντικατάσταση της παραγγελίας σας.

 Σχετικά με τη διαδικασία επιστροφής μπορείτε να συμβουλευτείτε το ειδικό έντυπο που θα βρείτε στην συσκευασία που παραλάβατε.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η πρώτη αλλαγή/ επιστροφή ειναι ΔΩΡΕΑΝ. Σε περίπτωση που χρειαστεί να επιστρέψετε το δέμα για δεύτερη συνεχόμενη φορά, τα έξοδα αποστολής της ταχυμεταφορικής (courier) είναι 3€.   

Αγαπητέ πελάτη θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι με κάθε αγορά σας επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής τα οποία είναι:

Απλή Αποστολή για όλη την Ελλάδα 3€ τα πρώτα δύο κιλά και 0,5€ για κάθε επιπλέον κιλό
Αποστολή με Αντικαταβολή για όλη την Ελλάδα 5€ δύο κιλά και 0,5€ για κάθε επιπλέον κιλό.

*Για αγορές άνω των 70€, τα έξοδα αποστολής είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

Ο χρόνος παράδοσης για όλη την Ελλάδα είναι απο 2 έως 4 εργάσιμες ημέρες ανάλογα την τοποθεσία.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ

Παρακολούθηση Παραγγελίας μέσω του tracking code.

Όλα μας τα προϊόντα αποστέλονται με την εταιρία Speedex. 

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, θα σας σταλεί ένα email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχετε δηλώσει το οποίο θα αναγράφει αναλυτικά τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει καθώς επίσης και τον αναγνωριστικό αριθμό της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που έχετε κάποια απορία παρακαλούμε να χρησιμοποιήσετε αυτό τον κωδικό για να μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα.

  • Η απόδειξη-τιμολόγιο της παραγγελίας σας θα σας αποσταλεί μαζί με το πακέτο που θα σας παραδώσει η εταιρία courier

  • Στη συνέχεια όταν η παραγγελία σας θα είναι έτοιμη να αποχωρήσει από τις εγκαταστάσεις μας, θα παραλάβετε ένα δεύτερο email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχετε δηλώσει με τον κωδικό αποστολής και την εταιρία courier με την οποία θα σταλεί, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε το στάδιο αποστολής των προϊόντων σας. 

Για να εντοπίσετε το δέμα σας, πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο και συμπληρώστε στο ειδικό πεδίο (Track & Trace) τoν κωδικό που λάβατε μέσω e-mail: http://www.speedex.gr/.