Ανδρική Μπλούζα Battery

SKU: 02K902582

Ανδρική Μπλούζα Battery, κατασκευασμένη απο 100% βαμβακερό ύφασμα και τσέπη στο μπροστινό μέρος. Μία απλή και διαχρονική μπλούζα, σε ποικιλία χρωμάτων, που δεν πρέπει να λείπει απο την ντουλάπα σας.

24.90€ 32.00ΜΕΓΕΘΟΣ

ΣΤΗΘΟΣ/ΠΛΑΤΟΣ

ΥΨΟΣ/ΜΗΚΟΣ

ΜΑΝΙΚΙ

S

52

66

61

M

52

70

61

L

54

72

64

XL

58

73

64

XXL

59

76

65

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΜΕΤΡΗΘΕΙΤΕ. 

Όπως θα έχετε προσέξει σε πολλά από τα ρούχα μας υπάρχει μεγεθολόγιο στο οποίο μπορείτε να βρείτε τις διαστάσεις του ρούχου που απεικονίζεται στη φωτογραφία. Το μεγεθολόγιο αποτελεί έναν οδηγό για να υπολογίσετε καλύτερα το νούμερο που σας ταιριάζει, παρόλα αυτά μπορεί να υπάρχει πάντα μικρή απόκλιση στις διαστάσεις. 

Για να διαπιστώσετε εάν μια διάσταση που αναγράφεται στο μεγεθολόγιο μας είναι η σωστή για εσάς, αρχικά θα πρέπει να εξακριβώσετε εάν αυτή η διάσταση αντιστοιχεί στο νούμερο που φοράτε συνήθως ή σε κάποιο σχετικό ρούχο που διαθέτετε στη ντουλάπα σας.

Ετσι λοιπόν, παίρνετε μια μεζούρα και ένα αντίστοιχο ρούχο που σας εφαρμόζει καλά και μετράτε τα παρακάτω: 

1. Μπλούζες, T-shirt, Φούτερ, Μπουφάν, Πουκάμισα κτλ.

Για όλα τα ρούχα που φοριούνται από τη μέση και πάνω με κοντό μανίκι ή με μακρύ μανίκι ή εάν πρόκειται για μπουφάν ή για φούτερ, μετράμε πάντα τις διαστάσεις ΜΗΚΟΣ & ΠΛΑΤΟΣ, όπως αυτές απεικονίζονται στη φωτογραφία παρακάτω. Για τα πουκάμισα συγκεκριμένα, μετράμε το ΠΛΑΤΟΣ- ΣΤΗΘΟΣ και την ΠΛΑΤΗ όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία παρακάτω. 

ΠΛΑΤΟΣ: Για να βρείτε το πλάτος που αντιστοιχεί στο νούμερό σας πάρτε ένα ρούχο που σας εφαρμόζει όπως εσείς επιθυμείται και με μια μεζούρα μετρήστε την απόσταση από την μια μασχάλη μέχρι την άλλη μασχάλη. Η διάσταση που θα βρείτε είναι το πλάτος του ρούχου.

ΜΗΚΟΣ: Με την ίδια μεζούρα θα μετρήσετε την απόσταση από τον γιακά/λαιμό μέχρι το τελείωμα του ρούχου για να βρείτε το μήκος του. 

Εφόσον έχετε τις παραπάνω διαστάσεις μπορείτε να τις αντιστοιχείσετε με το μεγεθολόγιο μας, που θα βρείτε σε κάθε προϊόν, έτσι ώστε να βρείτε το νούμερο που σας ταιριάζει. 

ΠΛΑΤΗ:  Με την ίδια μεζούρα θα μετρήσετε την απόσταση της πλάτης από τη μια ραφή του πουκάμισου έως την άλλη ραφή και θα βρείτε την διάσταση της πλάτης (ΠΛΑΤΗ). 

Εφόσον έχετε τις παραπάνω διαστάσεις μπορείτε να τις αντιστοιχείσετε με το μεγεθολόγιο μας, που θα βρείτε σε κάθε προϊόν, έτσι ώστε να βρείτε το νούμερο που σας ταιριάζει. 

                              

2. Παντελόνια, Φόρμες, Βερμούδες κτλ.

Για όλα τα ρούχα που φοριούνται από τη μέση και κάτω, μετράμε πάντα τις διαστάσεις ΜΕΣΗ, ΚΑΒΑΛΑΛΟΣ & ΥΨΟΣ/ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΠΑΤΖΑΚΙ όπως αυτές απεικονίζονται στη φωτογραφία παρακάτω. 

ΜΕΣΗ: Για να βρείτε τη μέση που αντιστοιχεί στο νούμερό σας πάρτε ένα ρούχο που σας εφαρμόζει όπως εσείς επιθυμείται και με μια μεζούρα μετρήστε την απόσταση από την μια πλευρά της μέσης σας μέχρι την άλλη πλευρά και έτσι θα βρείτε τη ΜΕΣΗ του ρούχου.

ΚΑΒΑΛΟΣ: Με την ίδια μεζούρα θα μετρήσετε την απόσταση από τη μέση μέχρι το τελείωμα του καβάλου του ρούχου για να βρείτε τη διάσταση του καβάλου. 

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΠΑΤΖΑΚΙ: Με την ίδια μεζούρα θα μετρήσετε την απόσταση από τη μέση κατά μήκος, μέχρι το τελείωμα του ρούχου (αστράγαλος) για να βρείτε το ύψος του όπως αυτό απεικονίζεται στη φωτογραφία. 

Εφόσον έχετε τις παραπάνω διαστάσεις μπορείτε να τις αντιστοιχείσετε με το μεγεθολόγιο μας, που θα βρείτε σε κάθε προϊόν, έτσι ώστε να βρείτε το νούμερο που σας ταιριάζει.

                    

 

Παρόλα αυτά, σε περίπτωση που το ρούχο που αγοράσατε δεν σας κάνει παρακαλούμε να συμβουλευείτε την οδηγίες επιστροφών πατώντας εδώ.

Το MensFashion.gr συνεργάζεται με την μεταφορική εταιρεία Speedex.

Τα έξοδα αποστολής για ένα δέμα που πληρώνετε με αντικαταβολή, δηλαδή με πληρωμή στην πόρτα σας σε έναν από τους αντιπροσώπους της speedex, κυμαίνεται στα 5,00€.

Ενώ τα έξοδα αποστολής για ένα δέμα που πληρώνετε μέσω κάρτας ή viva wallet κυμαίνεται στα 3,00€.

 

Για οποιαδήποτε επιστροφή ή αλλαγή προϊόντων που θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε με την εταιρεία speedex τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν. Σε περίπτωση, όμως, που χρειαστεί να επιστρέψετε το δέμα για δεύτερη συνεχόμενη φορά τα έξοδα αποστολής είναι 5,00€.

Για αγορές άνω των 70,00€ τα έξοδα αποστολής είναι εντελώς δωρεάν.