Ανδρικό Παντελόνι Chinos Battery

SKU: 03Κ600682

Ανδρικό Παντελόνι Chinos Battery, σε ποικιλία χρωμάτων, σε ίσια γραμμή. Ένα διαχρονικό κομμάτι που μπορεί να φορεθεί σε casual και μη εμφανίσεις, καθώς ταιριάζει εύκολα με πουκάμισο αλλά και με T-Shirt.  

 

 

REGULAR FIT - ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

100% COTTON - 100% ΒΑΜΒΑΚΙ

34.90€ 69.00ΜΕΓΕΘΟΣ

ΜΕΣΗ (cm)

ΚΑΒΑΛΟΣ (cm)

ΥΨΟΣ (cm)

30

42

26

109

32

42

27

109

34

43

28

110

36

44

28

111

38

47

28

111

40

47

29

113

42

50

30

114

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΜΕΤΡΗΘΕΙΤΕ. 

Αρχικά, για να διαπιστώσετε εάν μια διάσταση που αναγράφεται στο μεγεθολόγιο μας, είναι ιδανική για εσάς, θα πρέπει να μετρήσετε την ίδια διάσταση σε ένα ρούχο της ντουλάπα σας.

Θα χρειαστείτε ένα μέτρο (μεζούρα), που μπορείτε να προμηθευτείτε εύκολα από ένα κατάστημα με υλικά ραπτών ή από ένα πολυκατάστημα.

 

Άνω ένδυση

Για όλα τα ρούχα που φοριούνται από την μέση και πάνω μετράμε πάντα τις διαστάσεις Μήκος, Πλάτος και Μανίκι. Τοποθετήστε, λοιπόν, ένα δικό σας ρούχο σε μια επιφάνεια και για το πλάτος / στήθος μετρήστε από την μία άκρη της μασχάλης μέχρι την άλλη, ενώ για το μήκος / ύψος μετρήστε από την ώμο μέχρι το τελείωμα του ρούχου, όπως ακριβώς φαίνεται στην φωτογραφία.

**Προσοχή : Δεν μετράμε περιμετρικά του ρούχου.

                    

Κάτω ένδυση

Για όλα τα ρούχα που φοριούνται από την μέση και κάτω μετράμε πάντα τις διαστάσεις Μέση, Ύψος (εξωτερικό μπατζάκι) και καβάλος. Τοποθετήστε, λοιπόν, ένα δικό σας ρούχο σε μια επιφάνεια και για την μέση μετρήστε από την μία άκρη στην άλλη, για τον καβάλο μετρήστε την απόσταση από την μέση του παντελονιού μέχρι το τελείωμα του καβάλου και για το ύψος μετρήστε κατά μήκος από την μέση του παντελονιού μέχρι το τελείωμα του, όπως ακριβώς φαίνεται στην φωτόγραφια.

**Προσοχή : Δεν μετράμε περιμετρικά του ρούχου.   

 

Παρόλα αυτά, σε περίπτωση που το ρούχο που αγοράσατε δεν σας κάνει παρακαλούμε να συμβουλευείτε την οδηγίες επιστροφών πατώντας εδώ.

Το MensFashion.gr συνεργάζεται με την μεταφορική εταιρεία Speedex.

Τα έξοδα αποστολής για ένα δέμα που πληρώνετε με αντικαταβολή, δηλαδή με πληρωμή στην πόρτα σας σε έναν από τους αντιπροσώπους της speedex, κυμαίνεται στα 5,00€.

Ενώ τα έξοδα αποστολής για ένα δέμα που πληρώνετε μέσω κάρτας ή viva wallet κυμαίνεται στα 3,00€.

 

Για οποιαδήποτε επιστροφή ή αλλαγή προϊόντων που θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε με την εταιρεία speedex τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν. Σε περίπτωση, όμως, που χρειαστεί να επιστρέψετε το δέμα για δεύτερη συνεχόμενη φορά τα έξοδα αποστολής είναι 5,00€.

* * Σε περίπτωση που γίνει επιστροφή δέματος, όχι λόγω λάθους στο μέγεθος ή λόγω ελαττωματικού προϊόντος και θα πρέπει να γίνει επιστροφή χρημάτων, τότε θα υπάρξει επιβάρυνση 8€ (τα 5€ της αντικαταβολής και τα 3€ της επιστροφής, απλής μεταφοράς) στα χρήματα που θα προστεθούν στον λογαριασμό σας. 

Για αγορές άνω των 70,00€ τα έξοδα αποστολής είναι εντελώς δωρεάν.