Ανδρικό Παντελόνι Chinos Battery

SKU: 03K600891

Ανδρικό Παντελόνι Chinos Battery, κατασκευασμένο απο 98% βαμβάκι και 2% ελαστικό ύφασμα. Έχει από δύο τσέπες μπροστά και πίσω και κλείνει με φερμουάρ και δύο κουμπιά. Ένα απλό αλλά διαχρονικό παντελόνι σε ποικιλία χρωμάτων που μπορεί να συνδυαστεί με πουκάμισο αλλά και με ένα απλό t-shirt

 

 

REGULAR FIT - ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

98% COTTON, 2% ELASTIC

49.00€ 69.00ΜΕΓΕΘΟΣ

ΜΕΣΗ (cm)

ΚΑΒΑΛΟΣ (cm)

ΥΨΟΣ (cm)

30

42

27

109

32

43

28

109

34

44

28

110

36

45

29

111

38

47

29

112

40

50

30

114

42

52

31

115

44

54

32

116

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΜΕΤΡΗΘΕΙΤΕ. 

Αρχικά, για να διαπιστώσετε εάν μια διάσταση που αναγράφεται στο μεγεθολόγιο μας, είναι ιδανική για εσάς, θα πρέπει να μετρήσετε την ίδια διάσταση σε ένα ρούχο της ντουλάπα σας.

Θα χρειαστείτε ένα μέτρο (μεζούρα), που μπορείτε να προμηθευτείτε εύκολα από ένα κατάστημα με υλικά ραπτών ή από ένα πολυκατάστημα.

 

Άνω ένδυση

Για όλα τα ρούχα που φοριούνται από την μέση και πάνω μετράμε πάντα τις διαστάσεις Μήκος, Πλάτος και Μανίκι. Τοποθετήστε, λοιπόν, ένα δικό σας ρούχο σε μια επιφάνεια και για το πλάτος / στήθος μετρήστε από την μία άκρη της μασχάλης μέχρι την άλλη, ενώ για το μήκος / ύψος μετρήστε από την ώμο μέχρι το τελείωμα του ρούχου, όπως ακριβώς φαίνεται στην φωτογραφία.

**Προσοχή : Δεν μετράμε περιμετρικά του ρούχου.

                    

Κάτω ένδυση

Για όλα τα ρούχα που φοριούνται από την μέση και κάτω μετράμε πάντα τις διαστάσεις Μέση, Ύψος (εξωτερικό μπατζάκι) και καβάλος. Τοποθετήστε, λοιπόν, ένα δικό σας ρούχο σε μια επιφάνεια και για την μέση μετρήστε από την μία άκρη στην άλλη, για τον καβάλο μετρήστε την απόσταση από την μέση του παντελονιού μέχρι το τελείωμα του καβάλου και για το ύψος μετρήστε κατά μήκος από την μέση του παντελονιού μέχρι το τελείωμα του, όπως ακριβώς φαίνεται στην φωτόγραφια.

**Προσοχή : Δεν μετράμε περιμετρικά του ρούχου.   

 

Παρόλα αυτά, σε περίπτωση που το ρούχο που αγοράσατε δεν σας κάνει παρακαλούμε να συμβουλευείτε την οδηγίες επιστροφών πατώντας εδώ.

Το MensFashion.gr συνεργάζεται με την μεταφορική εταιρεία Speedex.

Τα έξοδα αποστολής για ένα δέμα που πληρώνετε με αντικαταβολή, δηλαδή με πληρωμή στην πόρτα σας σε έναν από τους αντιπροσώπους της speedex, κυμαίνεται στα 5,00€.

Ενώ τα έξοδα αποστολής για ένα δέμα που πληρώνετε μέσω κάρτας ή viva wallet κυμαίνεται στα 3,00€.

 

Για οποιαδήποτε επιστροφή ή αλλαγή προϊόντων που θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε με την εταιρεία speedex τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν. Σε περίπτωση, όμως, που χρειαστεί να επιστρέψετε το δέμα για δεύτερη συνεχόμενη φορά τα έξοδα αποστολής είναι 5,00€.

* * Σε περίπτωση που γίνει επιστροφή δέματος, όχι λόγω λάθους στο μέγεθος ή λόγω ελαττωματικού προϊόντος και θα πρέπει να γίνει επιστροφή χρημάτων, τότε θα υπάρξει επιβάρυνση 8€ (τα 5€ της αντικαταβολής και τα 3€ της επιστροφής, απλής μεταφοράς) στα χρήματα που θα προστεθούν στον λογαριασμό σας. 

Για αγορές άνω των 70,00€ τα έξοδα αποστολής είναι εντελώς δωρεάν.